Plataforma: PC.

Aquests tornejos només seran accessibles pels assistents a la zona LAN, ja que requereixen un ordinador personal. Us recordem que aquests tornejos són per passar una bona estona, no són cap competició oficial.

Aquí deixem alguns dels jocs i les directrius a seguir per participar-hi.

Age Of Empires II: HD Edition

Es faran equips de fins a 6 persones que lluitaran entre si, un dels membres haurà de crear la partida en lan. No es podran fer aliances, per guanyar s'haurà de matar el rei de tots els oponents. Els guanyadors hauran de penjar una captura de pantalla amb les estadístiques.

Els guanyadors es decidiran segons el temps que hagin tardat a guanyar i els recursos que tinguessin. Hi haurà un primer i segon classificat.

Counter-Strike 1.6

Els servidors seran creats pels administradors.

Hi haurà una classificació de número de morts per jugador i una classificació per l'equip guanyador.

Chivalry: Medieval Warfare

Els servidors seran creats pels administradors. Aquest servidor disposarà d'un mod que permetrà tallar membres als jugadors, i tallar el cap deixant el jugador viu durant 10 segons. A part, disposarà de mapes creats per la comunitat, alguns ambientats en temàtiques com El Senyor dels Anells o Star Wars (Si trobeu al Worksop de Steam algun mapa interessant estarem oberts a suggeriments). El mode de joc serà determinat en funció del mapa escollit. Hi haurà des de combat per equips, a tots-contra-tots, objectiu d'equip, entre altres.

Hi haurà premi pel jugador que més morts hagi efectuat en el conjunt de les partides.

A més d'altres mítics com el Unreal Tournament, TrackMania Nations Forever, Quake 3 i un llarg etc.
 

© 2009 - RiudeLAN. Tots els drets reservats.