Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

L'associació de Joves RiudeLAN va néixer com una associació sense ànim de lucre a Riudellots de la Selva (Comarca de la Selva a 14km de Girona ciutat) per promoure activitats relacionades amb les noves tecnologies. Entre altres activitats, organitzem aquest esdeveniment per donar oportunitat a tots els amants de les noves tecnologies a gaudir d'uns dies de convivència on poder aprendre i gaudir a parts iguals.

Ens enfrontem a la setena edició d'aquest esdeveniment i volem oferir més places amb més activitats, xerrades i torneigs però sempre respectant la nostra tradició, sentir-se com a casa, això fa que els assistents estiguin gratament satisfets.

Molt ben acceptada pels participants, hem crescut cada any gràcies a què aquests mateixos han difós entre les seves amistats un esdeveniment en el qual, a més de divertir-se, s'han sentit implicats, col·laborant en activitats, tallers i desenvolupant idees per millorar-la.

Un any més volem que tota la gent que gaudeix d'una afició pels ordinadors i la tecnologia en general, es reuneixi i puguem compartir idees, informació, projectes... i que entre tots fem més gran aquest esdeveniment.

Administradors RiudeLAN

Administradors RiudeLAN
© 2009 - RiudeLAN. Tots els drets reservats.