Joc: Fifa 17.

Plataforma: PC.

Estil de joc: Fútbol.

Tipo de partit: 1vs1 i es jugara amb fora de joc i sense faltes per mans.

Equips: Es podràn escollir els equips que es vulgui i podràn jugar dos equips iguals.

Duració:

Els partits seràn de 3 minuts per cada part, menys la final que serà a 5 min.

En cas d’empat es jugarà prorroga i penals, no hi haurà gol d’or.

Si s’arriba a mitja part amb una diferencia de 3 gols es finalitza el partit.

Mando: RiudeLAN proporciona comandaments de PS3, X BOX 360 i X BOX One per el torneig, però si es vol portar de casa algun altre comandament com els nombrats anteriorment o similar que sigui compatible, per la comoditat del participant ho pot fer.

Requeriment: Res, només les piles/bateries del mando que es porti de casa en cas de ser inalambric.

Maxim participants: 16.

Prohibicions: Cap.

FORMAT DEL TORNEIG

En la primera fase cada jugador li tocarà jugar contra un altre de manera totalment aleatòria. Si els participants són imparells, un participant escollit de forma aleatòria passarà a la següent ronda.

Un cop feta la primera ronda, els jugadors que han guanyat passaran a jugar entre ells, i els jugadors que han perdut NO QUEDARÀN ELIMINATS,  sinó que passaràn a jugar la següent ronda entre els jugadors que han perdut. En aquesta nova ronda, en el grup dels guanyadors qui passarà a jugar amb el grup dels que han perdut un cop, i en aquest últim grup els que perdin per segona vegada queden definitivament eliminats. Així tothom disposarà de una segona oportunitat.

Repetirem les rondes fins que només quedi un jugador en els dos grups. Aquests s’enfrontaràn en la primera final, i el jugador del grup dels guanyadors tindrà dues oportunitats per guanyar la copa mentre que el altre jugador només en tindrà una. Si aquest últim guanya la final es repetirà per segona vegada per realitzar la final definitiva, altrament guanyarà la copa el jugador del grup dels guanyadors.

© 2009 - RiudeLAN. Tots els drets reservats.